Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća u Nišu

1. 2. 2019

Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća u Nišu

 

Beograd, 31. januar 2019. – U hotelu Hyatt održan je žreb za Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća koji će biti održan od 14 -17. februara 2019. Nacionalni košarkaški kup Srbije tradicinalno će ugostiti Sportski centar „Čair” u Nišu na kome će se nadmetati Partizan, Crvena Zvezda, Mega Bemaxa, FMP, Novi Pazar i Sveti Đorđe.

„Ponosan sam što je i ove godine naš nacionalni Kup poneo ime Triglav osiguranja i što je iz godine u godinu naše Društvo prepoznato kao društveno odgovorna kompanija koja pruža podršku razvoju sporta kod nas. Važno je da se Kup odigra u dobroj, fer-plej atmosferi i neka pobedi sport.“ istakao je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd, Dragan Marković.
 

,,Izuzetno nam je zadovoljstvo što je Triglav osiguranje Beograd prepoznalo i što deli vrednosti Košarkaškog saveza Srbije. Još jedan odličan turnir biće održan u Nišu, na kome će se ljubitelji košarke prepustiti uživanju u odličnoj igri. Budućnost srpske košarke videće posetioci Mini kup-a za pionire koji će biti paralelno održan. Želim svima dobrodošlicu u grad Niš i hvala naslovnom sponzoru finalnog turnira Kupa Triglav osiguranju na partnerskoj podršci.“, izjavio je Predsednik košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.
 


 

Triglav osiguranje Beograd i Košarkaški savez Srbije su svoju saradnju uspostavili 2015. godine i postojeće partnerstvo svake godine proširuju i unapređuju kako u pogledu seniorske reprezentacije tako i u sferi mlađih kategorija igrača.
 

Share on Google+