start portlet menu bar

Putno osiguranje | Polisa za destinacije širom sveta

Display portlet menu
end portlet menu bar
start portlet menu bar

Putno osiguranje | Polisa za destinacije širom sveta

Display portlet menu
end portlet menu bar

Putno osiguranje

Polisa putnog osiguranja čini da budete sigurni na turističkim i poslovnim putovanjima ili tokom studijskih i radnih boravaka u inostranstvu i da putujte bezbrižno.

Odmor i putovanja u inostranstvo najčešće su povezani s prijatnim iskustvima i lepim uspomenama. Međutim, uvek postoji mogućnost da vas iznenadi bolest ili neka nepredviđena situacija i zato je važno da na vreme obezbedite polisu putnog osiguranja.

Polisa Triglav putnog osiguranja pruža finansijsku sigurnost i pomoć u prevazilaženju mogućih neprijatnosti na privatnom ili poslovnom putovanju.

Putno zdravstveno osiguranje možete da ugovorite kao individualno, porodično, grupno ili individualno sa više ulazaka u zemlje Evrope i sveta, kao i da odaberete paket putnog osiguranja koji vam najviše odgovara:
  • Standard – sa osiguravajućim pokrićem do 15.000 evra, ili
  • Premium – sa osiguravajućim pokrićem do 30.000 evra.

Polisu putnog zdravstvenog osiguranja možete da kupite u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja, online na portalu e.Triglav ili u partnerskim turističkim agencijama.

A kada se nađete van zemlje, ukoliko dođe do osiguranog slučaja, potrebno je da kontaktirate sa 24 sata dostupnim centrom za pomoć – Europ Assistance:

                                                         

Ugovaranjem proširenja pokrića za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2, Osiguravač pokriva troškove do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Izaberite Triglav polisu putnog osiguranja i budite sigurni na putovanju.