Dokumenti

Za ogled dokumentov priporočamo PDF pregledovalnik Adobe Acrobat Reader

Ugodnosti

10 % popusta
za prevoz invalidov

Za osebna vozila invalidov ali osebna vozila, ki so namenjena prevozu invalidov.

Možnost odkupa
posledic prve škode

Pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti (AO), voznika (AO plus) in splošnega kaska, in sicer glede na število prijavljenih škod v preteklih treh letih.

Do 5 % popusta
na stalnost

Za vse, ki imate pri nas vozilo zavarovano več zaporednih let.

Mini kasko osiguranje

Zavarujte svoje vozilo skupaj z dodatnimi akcijskimi zavarovanji in prejeli boste številne ugodnosti.

Pomoć na putu

Z varno vožnjo do dodatnega popusta.  

Osiguranje od nezgode

Popust na vsa avtomobilska zavarovanja.

Delimično auto-kasko osiguranje

Popust na zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO), voznika (AO plus) in splošnega kaska osebnih avtomobilov.

Kasko osiguranje vozila

Budite potpuno mirni po pitanju Vašeg vozila!
Saznajte više

Za dodatnu sigurnost Vašeg vozila možete ugovoriti i osiguranje loma ili oštećenja stakla.

Delimično kasko osiguranje zaključuje se na period od jedne godine ili kraće, uz uslov da se istek osiguranja poklapa sa istekom osiguranja od autoodgovornosti zaključenog kod Triglav osiguranja a.d.o. i ne odnosi se na krovna stakla, stakla svetlećih tela i ogledala.

Ugovarač osiguranja može da bira sumu osiguranja i ono važi dok se osigurane stvari nalaze na području Srbije, Evrope i evropskog dela evroazijskih zemalja.


Delimično kasko osiguranje
Kombinacija B požar, grom, eksplozija, oluja, grad, lavina, pad vazdušne letilice, kao i manifestacije i demonstracije.
Kombinacija K krađa, teške krađa, razbojnička krađa i razbojništvo, kao i protivpravno oduzimanje vozila sa namerom da se upotrebi za vožnju.
Kombinacija D lom ili oštećenje standardno ugrađenog stakla na motornom vozilu, osim stakala svetlećih tela i ogledala kao i šteta koja nastane na motornom vozilu neposrednim dodirom divljači i domaćih životinja.
Kombinacija E lom ili oštećenje standardno ugrađenog stakla na motornom vozilu osim stakala svetlećih tela i ogledala.
Kombinacija F  troškovi vuče odnosno prevoza putničkog automobila do prebivališta ili sedišta osiguranika, ukoliko vozilo nije u voznom stanju zbog saobraćajne nezgode ili kvara, kao i troškovi prevoza vozača ili saputnika, koji su se vozili tim vozilom i to troškovi prevoza javnim prevoznim sredstvom do njihovog prebivališta, s tim da su ti troškovi ograničeni brojem regisitrovanih mesta u oštećenom putničkom automobilu koje nije stariji od 10 godina.
Kombinacija G delimično osiguranje auto-kaska po kombinaciji F koje se ugovara kao dodatak osnovnom osiguranju auto kaska po kombinaciji F.
Kombinacija H  oštećenje ili uništenje putničkog automobila nastalo neposrednim dodirom parkiranog ili zaustavljenog vozila sa nepoznatim vozilom (šteta kod parkiranja) zbog krovnih snežnih lavina i ledenih sveća i drugih ledenih tvorevina koja padaju sa krova zgrade.
Kombinacija I troškovi najma zamenskog putničkog vozila ukoliko je vozilo osiguranika bilo uništeno, oštećeno ili je nestalo zbog bilo koje osigurane opasnosti koje pokriva osiguranje osnovnog auto-kaska i kombinacija K delimičnog kaska.
Kombinacija J lom, oštećenja ili krađe standardno ugrađenih svetlećih tela i ogledala na motornom vozilu.
Kombinacija R troškovi pomoći na putu, spašavanja, vuče ili prevoza putničkog vozila do servisa, odnosno prebivališta ili sedišta osiguranika, ukoliko vozilo nije u voznom stanju zbog saobraćajne nezgode ili nemogućnosti opravke kvara u vožnji na putu.
Kombinacija X rizik prisvajanja vozila-utaje, kao i rizik prevare, za iznajmljena vozila na osnovu falsifikovane isprave. Kod osiguranja iznajmljenog vozila ili vozila datog na korišćenje (rent-a-car, leasing).

Pogledajte i...