PRAVNO OBAVEŠTENJE

Pravno obaveštenje

Vlasnik veb lokacije i domena https://www.triglav.rs/ (u daljem tekstu sajt Triglav Osiguranja a.d.o. Beograd) je Akcionarsko društvo Triglav Osiguranje Beograd, Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd. Triglav Osiguranje a.d.o Beograd se trudi da podaci objavljeni na sajtu https://www.triglav.rs/ uvek budu tačni i ažurirani.

Informacije istaknute na veb stranici su samo u informativne svrhe i nemaju nikakve pravne posledice, osim kada je to izričito navedeno.

Ni Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd, niti bilo koje drugo pravno ili fizičko lice koje je učestvovalo u kreiranju i izradi ovih internet stranica ni u kom slučaju nije odgovorno akcionarima ili trećim licima za bilo kakvu štetu nastalu postojanjem, pristupom, upotrebom i/ili nemogućnošću da koriste ili budu povezani sa ovim veb stranicama i/ili informacijama na ovim veb stranicama, ili za bilo kakve greške ili propuste u njihovom sadržaju.

Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd, takođe ne snosi odgovornost za oblik i sadržaj podataka dobijenih putem linkova koji nisu u njegovom vlasništvu kao ni za poštovanje privatnosti ovih linkova.

Zadržavamo pravo da promenimo sadržaj ovih veb lokacija u bilo kom trenutku, na bilo koji način i iz bilo kog razloga bez prethodnog obaveštenja. Ne prihvatamo nikakvu odgovornost za bilo kakve posledice ovakvih promena.

Autorsko pravo

U skladu sa Zakonom o autorskim i srodnim pravima, Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd je nosilac materijalnih autorskih prava nad autorskim sadržajem u najširem smislu (grafički elementi, fotografije, ilustracije ili drugi prikazi teksta) objavljenim na sajtu. To znači da je bez pismene dozvole Triglav Osiguranja a.d.o. Beograd zabranjeno svako umnožavanje, kopiranje, reprodukcija i bilo kakva distribucija u komercijalne svrhe.

Zakon o autorskim i srodnim pravima izuzetno dozvoljava upotrebu ili umnožavanje autorskih dela na osnovu prava javnosti na informisanje, u obrazovne svrhe i radi ilustracije, sučeljavanja i upućivanja u obliku citiranja, ali je obavezno navesti izvor i autorstvo dela. Takođe je dozvoljeno korišćenje i reprodukcija dela zaštićenog autorskim pravima u ograničenom broju za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

 

Zaštita podataka o ličnosti

U Triglav Osiguranju a.d.o. Beograd svesni smo važnosti ljudskog prava na privatnost i odgovornosti kompanije kao rukovaoca podataka o ličnosti, pa posebnu pažnju posvećujemo njihovoj zaštiti, njihovoj upotrebi u skladu sa propisima i principima dobre prakse i informisanja korisnika. Sve informacije u vezi sa obradom i zaštitom podataka o ličnosti u Triglav Osiguranju a.d.o. možete pročitati u Politici privatnosti.

 

Usklađenost sa odredbama pravnog obaveštenja

Ulaskom na sajt https://www.triglav.rs/ potvrđujete da ste saglasni sa svim ograničenjima i uslovima koji su navedeni u pravnom obaveštenju. Ukoliko niste saglasni, nemojte koristiti ovu stranicu. Preporučujemo Vam da s vremena na vreme posetite naš sajt kako biste pročitali aktuelno pravno obaveštenje, imajući u vidu da je ono obavezujuće.

 

 


Complementary Content
${loading}