Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

U Triglav osiguranju od sada putno osiguranje na klik

3. 10. 2018

 

Beograd, 02.10.2018. - Triglav osiguranje ADO Beograd omogućilo je korisnicima kupovinu polise putnog osiguranja i na svojoj web stranici. Sa samo nekoliko klikova, građani mogu da se osiguraju i ostvare popust od 20%.

 

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti. Povrede i bolesti su česti neželjeni pratioci poslovnog ili rekreativnog puta, a troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki. Putno osiguranje je obavezan saveznik predstojećih jesenjih i zimskih putovanja. Zato se preporučuje Premium pokriće  sa osiguranom sumom od 30.000,00 evra.

 

Za planirano zimovanje Triglav osiguranje brine i o ljubiteljima skijanja i za njih je obezbeđeno pokriće tokom putovanja van zemlje. Rekreativnim skijašima koji se odluče za put u inostranstvo obezbeđena je kompletna nega u slučaju nezgode ili bolesti koje se dogode tokom putovanja.

 

Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati uz pomoć web portala e.Triglav. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može da izvrši uplatu, a svaki kupac dobija polisu email-om i osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

 

 

Share on Google+