Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Putno zdravstveno osiguranje u slučaju COVID 19

6. 11. 2020

Koliko god pažljivo planirali putovanje, moguće su brojne neprijatnosti. Troškovi medicinskih usluga mogu biti i do više hiljada evra, bez obzira da li se putuje poslovno ili privatno. Triglav osiguranje je u ponudu uključilo proširenje pokrića za slučaj bolesti COVID 19 izazvane virusom SARS COV-2.

 

Ugovaranjem Putnog zdravstvenog osiguranja biće pokriveni (pored standardnih uslova) neophodni medicinski pregledi ovlašćenog lekara i medicinski opravdano testiranje na bolest COVID 19 u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije, a u cilju dijagnostifikovanja i pružanja hitne medicinske pomoći. Pacijent u slučaju oboljenja ima pokrivene lekove u vanbolničkom lečenju, ali i bolničko lečenje i repatrijaciju. Sva pokrića osiguravač ima do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 EUR u okviru limita polise.

 

Proširenjem pokrića ne pokrivaju se troškovi preventivnog testiranja na bolest, odnosno antitela izazvana ovim virusom kao i troškovi boravka u karantinu ili izolaciji.

 

Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati na portalu e.Triglav tokom 24 sata za samo nekoliko minuta. Po izvršenoj uplati kupac dobija polisu elektronskom poštom i osnovne podatke SMS porukom bez dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

 

Share on Google+