Budite i vi deo istorije domaće košarke

26. 6. 2018

Budite i vi deo istorije domaće košarke

 

Novi Sad, 22.06.2018. - U filijali Triglav osiguranja u Novom Sadu će od ponedeljka 25. juna, u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, biti izloženi najznačajniji trofeji srpske i jugoslovenske košarke osvojeni u proteklih 50 godina.

 

Trenutno se naša reprezentacija nalazi na pripremama pred poslednje mečeve prve grupne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci 2019. godine. Za naš tim vrlo značajna utakmica protiv reprezentacije Nemačke biće održana 2.7.2018. godine u dvorani SPENS u Novom Sadu. Kao  generalni sponzor muške košarkaške selekcije Srbije, Triglav osiguranje organizuje ovu jedinstvenu izložbu u svojoj filijali u Vojvođanskih brigada 24-26, u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije. Posetioci će imati priliku da se fotografišu sa jednim od najznačajnih trofeja iz Indijanopolisa 2002. godine – Džejms Nејsmit, kada su naši košarkaši bili prvaci sveta. Među trofejima biće izložen i najnoviji pehar iz Manile, kojim je naša reprezentacija u basketu 3 na 3 po treći put osvojila svetsko zlato.

 

Posetioci imaju mogućnost da vide najznačajnije trofeje zemlje košarke, a vrata filijale Triglav osiguranja biće otvorena od ponedeljka 25. juna do petka 29. juna, od 9 do 17 časova. Budite i vi deo istorije košarke.

Share on Google+