Kasko osiguranje vozila

Budite potpuno mirni po pitanju Vašeg vozila!
Saznajte više

Pogosta vprašanja

Nažalost, oba roditelja su mi umrla rano od neizlečive bolesti, plašim se da neću imati dovoljno sredstava za lečenje ukoliko se i ja razbolim.

Uz Mešovito životno osiguranje ili Riziko životno osiguranje Vama možemo ponuditi dopunsko osiguranje od nastupanja teških bolesti.


Kako da znam koje bolesti su obuhvaćene ovim dopunskim osiguranjem?

Ovim dopunskim osiguranjem osigurani ste od nastupanja jedne od 23 teške bolesti koje su definisane na startu i čiji spisak imate u uslovima osiguranja.

Da li ovo dopunsko osiguranje mora biti ugovoreno za ceo period trajanja osnovnog osiguranja?

Ne, vi sami određujete period na koji ćete sklopiti ovu vrstu dopunskog osiguranja a minimalni period je godinu dana.


Pored osiguranja od težih bolesti, da li ovo dopunsko osiguranje ima još neku pogodnost?

Da, može se tražiti drugo lekarsko mišljenje od svetski renomiranih medicinskih institucija. Takođe, i vaše dete starosti od 3 do 18 godina je osigurano od pojave jedne od 20 težih bolesti.


Šta podrazumeva drugo lekarsko mišljenje?

Drugo lekarsko mišljenje omogućava klijentu dodatne informacije o dijagnozi i toku lečenja bolesti kod neke od renomiranih svetskih medicinskih ustanova. Ne uključuje fizički pregled osigurane osobe, moguće lečenje bolesti ili drugačiju obradu osigurane osobe od strane odabrane zdravstvene ustanove.


5 razlogov za sklenitev

1 Porodična sigurnost
2 Štednja
3 Kapitalizacija
4 Obnova osiguranja
5 Predujam
6 Otkup
7 Priključenje dopunskog osiguranja

Za budućnost kakvu zaslužuju

Već danas preduzmite korake za lepšu i sigurniju budućnost Vaše dece.

Osiguranje dece za slučaj doživljenja predstavlja osiguranje kao vid štednje i ulaganja u budućnost najmlađih članova porodice. Veoma je bitno da na vreme počnete da mislite o tome, jer im time otvarate brojne mogućnosti i obezbeđujete finansijsku sigurnost. Ugovorena osigurana suma isplaćuje se po isteku osiguranja, jednokratno ili u ratama. U slučaju smrti ugovaraču osiguranja se isplaćuje do tada uplaćeni novac.


O osiguranju dece za slučaj doživljenja

Ko može da se osigura?
Valuta I dinamika plaćanja
Koji iznos popusta na polisu se obračunava?
Dopunsko osiguranje

Deca starosti od 0 do 15 godina, s tim što u trenutku isteka osiguranja ne mogu imati više od 26 godina. Trajanje osiguranja je do 10 do 25 godina.

Premija se može plaćati u evrima ili u dinarima sa valutnom klauzulom i to u ratama (mesečno, kvartalno, polugodišnje i godišnje), pri čemu minimalna premija iznosi 15 evra mesečno.Popust je 2% za kvartalno, 3% za polugodišnje i 5% za godišnje plaćanje premije.

Kvalitet Vašeg osnovnog osiguranja možete povećati ugovaranjem dopunskog osiguranja dece od posledica nesrećnog slučaja (nezgode).

start portlet menu bar

sekcija_razlogi_za_sekcija_razlogi_za_sklenitev_1

Display portlet menu
end portlet menu bar

7 razloga zašto da zaključite polisu osiguranja dece za slučaj doživljenja

1 Porodična sigurnost
2 Štednja
3 Kapitalizacija
4 Obnova osiguranja
5 Predujam
6 Otkup
7 Priključenje dopunskog osiguranja

Najčešća pitanja

Da li u svojoj ponudi imate neku vrstu osiguranja koja predstavlja vid štednje, da bi svom detetu obezbedila određena sredstva kada poraste?

Da. Ovaj vid osiguranja omogućava da po isteku polise steknete pravo na određena sredstva, čime se detetu možete priuštiti bolje školovanje i sigurnija budućnost.

Da li se sredstva po isteku osiguranja isplaćuju odmah?

Da, detetu, kao korisniku osiguranja, se sredstva mogu isplatiti odjednom po isteku polise ali se može odlučiti i da se isplate kroz mesečne rate. Ukoliko je dete u trenutku isplate i dalje maloletno, zahtev za isplatu podnosi njegov roditelj/zakonski staratelj.

Imam dodatni priliv novca jednom godišnje. Da li mogu odjednom uplatiti više rata ili moram plaćati mesečno?

Naravno. Ukoliko Vam je lakše da plaćate godišnje, polugodišnje ili tromesečno, stičete čak pravo i na određene popuste prilikom uplate premije osiguranja.

Da li se ovom osiguranju može priključiti još neko osiguranje?

Da. Osnovnom osiguranju se može priključiti i osiguranje od posledica nezgode koje je namenjeno za decu. Ovim dopunskim osiguranjem dete je osigurano od trajnog invaliditeta, preloma kostiju i stiče pravo na dnevnu naknadu u slučaju boravka u bolnici usled nezgode.

Koliko bi bilo potrebno
mojim najmilijima?

Pogledajte i...