Triglav osiguranje i naslovni sponzor nacionalnog košarkaškog kupa

1. 2. 2018

Partnerstvo između Triglav osiguranja Beograd i Košarkaškog saveza Srbije nastavlja da se unnpređuje

 

Beograd, 31. januar 2018. – Na današnjem žrebu za parove nacionalnog košarkaškog Kupa objavljeno je proširenje saradnje između Košarkaškog saveza Srbije i Triglav osiguranja Beograd i na naslovno sponzorstvo ovog bitnog košarkaškog takmičenja koje će se od sada zvati Triglav osiguranje Kup »Radivoja Koraća«. Time se saradnja koja postoji u segmentu generalnog sponzorstva muške seniorske reprezentacije, naslovnih sponzorstava muške i ženske Kadetske lige Srbije i podrške Nacionalnom prvenstvu u basketu 3 na 3 nadogradila i upotpunila.
 


 

„Zadovoljstvo mi je što će kompanija Triglav osiguranje od danas biti i naslovni sponzor nacionalnog košarkaškog kupa. Ovim praktično zatvaramo krug saradnje sa našim Košarkaškim savezom i upotpunjujemo dosadašnju saradnju. Iskreno, upravo je smo u Nišu, pre tri godine i otvorili poglavlje saradnje sa košarkaškim institucijama kada smo prvi put osigurali ovaj događaj. Kao društveno odgovorna kompanija, koja kroz sport želi da ukaže na ispravan, kvalitetan i zdrav način života, imamo veliku sreću što nam je partner upravo Košarkaški savez Srbije sa kojim delimo ove vrednosti.“, rekao je Dragan Marković, Predsednik izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd i dodao: „nadamo se da se ove godine neće ponoviti nemio događaj kada je došlo do povrede zalutalom bakljom u publiku. Verujemo da će na Triglav osiguranje Kupu „Radivoja Koraća“ pobediti košarka i najbolji tim.“
 


 

„Verujem da je pred nama još jedan sjajan finalni turnir u Nišu, na kome će svi ljubitelji košarke istinski da uživaju. Paralelno sa kup takmičenjem seniora, ponovo ćemo organizovati Mini kup za pionire, na kome ćete na delu moći da vidite budućnost srpske košarke. Posebno želim da se zahvalim organizatoru gradu Nišu i gradonačelniku Darku Bulatoviću na dugogodišnjoj podršci. I ove godine imamo naslovnog sponzora finalnog turnira Kupa, a to je „Triglav osiguranje“, naš dugogodišnj sponzor, partner i prijatelj.“, izjavio je Predsednik košarkaškog saveza Srbije, gospodin Predrag Danilović.

 

Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća održava se u Nišu u Hali „Čair“ od 15. do 18. februara 2018. godine.

 

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti:
 

Košarkaški savez Srbije - Dejan Kontić, 064 8272708, kontic@kss.rs

Triglav osiguranje Beograd – Marko Putnik, 066 555 555 1, marko.putnik@triglav.rs

Share on Google+