Privremeno gašenje aplikacije DRAJV

28. 8. 2018

Triglav osiguranje Beograd je tokom 2017. godine predstavio jedinstvenu mobilnu aplikaciju DRAJV. Tokom proteklih godinu dana, DRAJV aplikaciju je počelo da koristi nekoliko hiljada pažljivih vozača koji su zajednički prevalili razdaljinu jednaku obimu zemaljske kugle prosečnom brzinom od 58 kilometara na čas za šta im je bilo potrebno 36 dana i 13 sati. Korišćenjem naše DRAJV aplikacije, pažljivi vozači, ne samo da su pokazali dobre navike u saobraćaju, već su mnigi od njih i preuzeli svoje vaučere sa popustima za asistenciju na putu, kasko ili putno osiguranje.

 

Želimo da vas obavestimo da će, iz tehničkih razloga, DRAJV aplikacija privremeno prestati da radi počevši od 1. septembra 2018. godine, a o ponovnom početku rada aplikacije ćemo sve postojeće, ali i buduće zainteresovane korisnike blagovremeno obavestiti.

 

Da trud vozača koji su iskazali želju da voze bezbedno nije bio uzaludan, svima koji su registrovali barem jednu vožnju, Triglav osiguranje Beograd će obezbediti maksimalne iznose popusta na vrste osiguranja po izboru. Svaki korisnik koji se registruje u formi niže u periodu od 1.9. do 31.10.2018. godine moći će da iskoristi svoj vaučer sa popustom od 30% za Putno osiguranje ili Putnu asistenciju ili 20% za kasko osiguranje.

 

Svim dosadašnjim korisnicima se zahvaljujemo na ukazanom poverenju i želimo i nadalje sigurnu vožnju!

 

E-mail*
Izaberi popust*
Unesite kod ispod*
Potvrdi
* obavezan unos

 

Share on Google+