Novogodišnji bazar u filijali Triglav osiguranja

13. 12. 2017

Kao i prethodnih godine, Triglav osiguranje će u periodu od 11. – 15. decembra biti domaćin humanitarne prodajne izložbe na kojoj će štićenici Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju prodavati svoje rukotvorine. Ovogodišnja izložba je nastavak, sada već tradicionalne, saradnje Triglav osiguranja i ove ustanove.

 

U centrali Triglav osiguranja, u Ulici Milutina Milankovića 7a na Novom Beogradu, će svakog dana izložbe u periodu od 9 do 15 časova svoje radove predstavljati mladi autori Centra zajedno sa svojim starateljima. Ovogodišnji radovi će pretežno biti inspirisani predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, a sav prihod ostvaren od prodaje će biti upotrebljen za nabavku novog materijala od kojeg će mladi stvaraoci kreirati svoja nova umetnička dela.

 

Predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković zajedno sa svim zaposlenima će uzeti učešće u ovoj humanitarnoj akciji i poziva kako klijente, tako i sve ljude dobre volje da se pridruže i pomognu u akciji kupovinom radova štićenika Centra za smeštaj i denvni boravak dece i omladine.

Share on Google+