Novi prostor Triglav osiguranja u Zrenjaninu

1. 9. 2017

Posebna ponuda – specijalan popust za putno osiguranje do kraja oktobra
 

Beograd, 31.08.2017. – Zrenjaninci od danas imaju na raspolaganju novi prostor filijale Triglav osiguranja na Trgu dr Zorana Đinđića broj 1. Povodom useljenja, svi klijenti koji u novoj filijali zaključe polisu putnog osiguranja do kraja oktobra, ostvaruju popust od 20%. Novi prostor Filijale je urađen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.


 

„Strateške pravce razvoja u godini u kojoj smo u prvih 6 meseci ostvarili rast fakturisane premije za 33% u odnosu na 2016, je proširenje i unapređenje prodajne mreže. Na taj način, donosimo vrhunske standarde poslovanja i inovativna rešenja proizvoda i usluga svojim postojećim i budućim klijentima. Poljoprivreda, kao strateški segment poslovanja kompanije Triglav, bez obzira da li se radi o osiguranju useva ili životinja, donosi regionalno dokazana iskustva i stručni tim koji će savetima biti klijentima na raspolaganju.“  izjavio je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji, Dragan Marković.

 

Radno vreme filijale u Zrenjaninu je od 8.00 do 16.00 svakog radnog dana, a za sve informacije se možete obratiti telefonom na 023 3150 482 ili elektronskom poštom na zrenjanin@triglav.rs.

 

Grupa Triglav je u prvih šest meseci tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Dobit Grupe pre oporezivanja je iznosila 42,4 miliona evra, a bruto premija osiguranja i saosiguranja iznosi 547,8 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 33% (obračunato u evrima), zadržalo 5. poziciju sa tržišnim učešćem od 5,7%.

                                                                                

 

 

 

Share on Google+