Novi prostor Triglav osiguranja u Užicu

25. 9. 2017

Posebna ponuda – specijalan popust za osiguranje stanova i pokretne imovine

 

Beograd, 22.09.2017. – Užičani od danas imaju na raspolaganju novi prostor filijale Triglav osiguranja u Omladinskoj ulici broj 28. Povodom useljenja, svi klijenti koji u novoj filijali zaključe polisu osiguranja stana ili kuće i pokretne imovine, ostvaruju popust od 20%. Novi prostor Filijale je urađen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

 

„Strateške pravce razvoja, u godini u kojoj smo u prvih 6 meseci ostvarili rast fakturisane premije za 33% u odnosu na 2016, je proširenje i unapređenje prodajne mreže. Time, donosimo vrhunske standarde poslovanja i inovativna rešenja proizvoda i usluga svojim postojećim i budućim klijentima. Ovo je treća filijala koju otvaramo u tri meseca i izuzetno sam ponosan što ćemo sa timom strčnjaka u osiguranju biti prisutniji u ovom delu naše Republike “, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji, Dragan Marković.

 

Radno vreme filijale u Užicu je od 8.00 do 16.00 svakog radnog dana, a za sve informacije se možete obratiti telefonom na 031 31 500 43 ili elektronskom poštom na uzice@triglav.rs.

 

Grupa Triglav je u prvih šest meseci tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Dobit Grupe pre oporezivanja je iznosila 42,4 miliona evra, a brutopremija osiguranja i saosiguranja iznosi 547,8 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 33% (obračunato u evrima), a zaključno sa martom 2017. zadržalo 5. poziciju sa tržišnim učešćem od 5,7%.

Share on Google+